Biodanza op zondag: laat je hoofd los en dans!
Door Brigitte Ligtvoet

Biodanza is de dans van het leven. Het is een uitnodiging om vol in het leven te duiken en - al dansend - alle aspecten van het mens-zijn te verkennen en te ontwikkelen. Leven is beweging, verandering, ontwikkeling.
In Biodanza word je uitgenodigd om te bewegen wat er in je leeft. Tijdens de wekelijkse lessen leer je stap-voor-stap, in een veilige omgeving, de verschillende aspecten van Biodanza kennen.
Mogelijke bijwerkingen: je kunt meer gaan genieten en meer expressie gaan geven aan wie je bent en wat je wilt, waardoor er meer van jou in de wereld tot uiting kan komen! De workshops hebben een kop en een staart en duren maximaal anderhalf uur. In Biodanza dansen we zonder pasjes, zonder woorden en zonder (buiten)schoenen. Als je het prettig vindt kun je (antislip)sokken, sloffen of binnenschoenen meenemen. Het is fijn om te dansen in soepel-zittende kleding. In de kleedkamer van Studio Lijfwijs kun je je in alle rust omkleden.

Docenten:
De Biodanza workshops wordt gegeven door Brigitte Ligtvoet, docent onder supervisie van de Biodanzaschool Amsterdam, systeem Rolando Toro.

Lokatie
Studio Lijfwijs, Laagte Kadijk 20, Amsterdam Op zondagochtend kun je tot 12 uur gratis parkeren in de buurt.

Tijd:
Iedere zondag van 9.30 tot 11.45 uur (inloop vanaf 9:30).

Kosten
Proefles Euro 5
Startersaanbieding Euro 30 (eenmalig na proefles; 3 achtereenvolgende lessen)
Blok van 5 achtereenvolgende lessen Euro 60 (is 7 weken geldig)
Losse les Euro 15

Meer informatie en foto's vind je op onze website: www.biodanzaopzondag.nl


Graag vooraf aanmelden:

E-mail: brigitte@biodanzaopzondag.nl

telefonisch: 06 55 100 341 (Brigitte)